Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

WK-spektakel bij Geest Potplanten

Tijdens de Trade Fair konden klanten van Geest Potplanten zich aanmelden voor en vragen invullen van de voetbalpoule. Voor de aftrap waren alle inzendingen in de WK-app gezet en tijdens de poule-wedstrijden werd er regelmatig een update gegeven over de tussenstanden. Hier konden de deelnemers de top 10 en bottom-5 bijhouden.

En wat een knetterend einde van het WK-voetbal hebben we zondag kunnen zien. Het was een toernooi met bizarre uitslagen en bijzondere halve finalisten. Doordat Mbappé een hattrick in de finale scoorde en daarmee zijn 8e doelpunt maakte, werd de uitslag van de WK-poule nog aan alle kanten tot het laatste beïnvloed. En wat bleek: de poule kende maar liefst drie nummers-1!!

Zo onvoorspelbaar als het WK liep, zo gaat het met de prijsuitreiking van de Geest Potplanten-poule ook. Met drie deelnemers op de eerste plek was het even improviseren. Zo werden maandagmiddag twee van de drie winnaars al verrast met de uitslag én BBQ met toebehoren. Onder het mom dat er wat grote groene planten in de bus bekeken konden worden, werden ze mee naar buiten gelokt om vervolgens de prijs te vinden in de bus.

De verrassing werd goed ontvangen en de winnaars kunnen dus met Kerst een lekkere winter-BBQ houden.
Alle winnaars veel plezier met de prijs gewenst en wellicht tot een volgende poule rondom het EK van 2024?


Voor meer informatie:
Geest Potplanten
T: 0174 620001
www.geestpotplanten.com

Publicatiedatum: