Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Influencers, Margriet WinterFair en BinnensteBuiten zetten kerstster in de schijnwerpers

De komende periode staat de kerstster weer volop in de schijnwerpers. Vanuit marketingcollectief Stars for Europe wordt de kerstster de komende weken gepromoot op o.a. televisie, in magazines, tijdens de Margriet WinterFair én online met een pakkende campagne.  

Influencers aan de slag met kerststerren
Afgelopen vrijdag was het een gezellige boel bij tuincentrum De Bosrand in Oegstgeest. 25 deelnemers volgden namelijk een workshop waarin zij aan de slag gingen met kerststerren, waarmee zij een eyecatcher voor in hun interieur creëerden. Onder de deelnemers waren 10 online influencers die tijdens én na de workshop hun gemiddeld 15.000 volgers inspireren om ook met de kerstster aan de slag te gaan. De komende weken zullen nog 15 andere influencers, uit zowel Nederland als België, pakkende beelden en leuke verhalen op hun kanalen delen waarin de kerstster schittert in hun interieur. 

Eyecatcher op de Margriet WinterFair 
Nadat de consumentenbeurs twee keer werd geannuleerd door corona, staat dit jaar de Margriet WinterFair weer op de agenda bij (naar schatting) ruim 80.000 bezoekers. Ook hier zal de kerstster flink in de spotlights staan. Zo is er een grote kubus van kerststerren waar bezoekers in kunnen om zich volledig te laten onderdompelen in kerstsferen. De kerstster is daarnaast ook terug te zien in de creaties van Green your Day (Romeo Sommers), die het groenplein en verschillende locaties op de beurs aankleedt met bloemen en planten. De Margriet Winterfair is te bezoeken van 25 november tot en met 1 december in de Brabanthallen in Den Bosch.  

Opnames tv-programma BinnensteBuiten
Een kerstboom van ruim 5 meter hoog vol hangende kerststerren, arrangementen, een aangeklede tafel met kerststerren, lichtjes en gezellige versiering: Het decor voor de opnames van een kerst-item voor het tv-programma ‘BinnensteBuiten’. Speciaal voor de kerstuitzending (26 december) van het programma toverde het marketingteam van Pull Position samen met Holland’s Beste Bloemstylist Sarah Dikker haar woonhuis om tot hét ultieme, botanische kersthuis. Honderden kerststerren vormen de basis van het decor voor dit sfeervolle item. Benieuwd naar het eindresultaat? De kerstspecial van BinnensteBuiten wordt uitgezonden op 26 december op NPO 2.  

Klik hier voor meer informatie over Stars for Europe

Publicatiedatum: