Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grashopper presenteert Senecio-assortiment tijdens Trade Fair Aalsmeer

Tanja van der Ende-van der Burg, haar man Dirkjan van der Ende en hun compagnon Jeffrey Vis runnen samen Grashopper VOF.

Waar dat voorheen nog Digitalis, Lewisia en Senecio was, hebben zij zich de afgelopen twee jaar volledig gefocust op het kweken van verschillende soorten Senecio’s.

Met een kasruimte van een halve hectare en een gespecialiseerd product voor het hogere segment, levert Grashopper een nicheproduct van hoge kwaliteit. Of zoals Tanja het beschrijft: “We zijn een ambachtelijk bedrijf, met innovatieve ideeën.”


Tanja tussen de Senecio’s

“We zijn er het hele jaar rond mee bezig, en zijn altijd op zoek naar nieuwe soorten om leuke mixen te maken en zo ons assortiment te verbreden. Dit doen we ook door middel van nieuwe potten en andere toegevoegde waarde, zoals met onze nieuwe Marly-hoofdpotten. We willen vooral steeds leuke en vernieuwende dingen aanbieden.”

De nieuwe potten zijn in één maat verkrijgbaar (potmaat 15cm) en beschikbaar in twee kleuren die gemixt kunnen worden. Het concept voor kleinere potmaten staat nog in de kinderschoenen, maar blijft een mogelijkheid voor later.


De nieuwe Marlypotten in groen en terra

Grashopper werkt sinds kort samen met Menno van Es van De Greenbrand Factory om de verkoop en bekendheid van de kweker te verbeteren. De beurzen blijven ze doen in samenwerking met Louis van Dijk van Allsenza.

Zo is bijvoorbeeld de Floriday pagina geheel vernieuwd met foto’s en van het assortiment en hebben ze een nieuw beursdoek dat hun Senecio assortiment beter representeert.

Het doek zal voor het eerst te zien zijn tijdens de Trade Fair in Aalsmeer, samen met een deel van hun Senecio assortiment. Dus als je zelf wilt zien wat de kweker allemaal te bieden heeft op het gebied van Senecio’s, kom dan langs bij stand 12.7.

Voor meer informatie:
Jeffrey Vis
Grashopper VOF
De Driesprong 11
2295 LL, Kwintsheul
Tel.: 06 20383035
sales@gras-hopper.nl 
www.floraxchange.nl