Lansbergen Orchids presenteert nieuw merk The Bush Brothers

Een opvallende stand op de Royal Flora Holland Trade Fair in Aalsmeer: The Bush Brothers. De gebroeders Patrick en Marco Lansbergen zoeken in de jungle van Zuid-Amerika naar bijzondere orchideeën. Daarvan hebben zij er inmiddels al enkele tientallen gevonden. Om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de bijzondere soorten, kweken de broers de orchideeën ook zelf op. Dat gebeurt op het eigen bedrijf in het Westlandse De Lier (tussen Rotterdam en Den Haag).

Patrick en Marco zijn beiden ervaren botanisten, die al jarenlang door het oerwoud zwerven. Daar hebben de twee al belangrijke ontdekkingen gedaan, vooral Oncidiums, Zygopetalums en Brassia's. Al lang geleden zijn de tweelingbroers een eigen bedrijf gestart, met 4,4 hectare kas.

Hun ontdekkingen hebben de Bush Brothers al veel erkenning opgeleverd onder collega-botanisten over de hele wereld. Niet voor niets zijn ze meermalen onderscheiden met de prestigieuze ‘Botanical Discovery Award’ van de International Botanists Association. Hun vindingen sierden tientallen keren de covers van veel gelezen vakbladen.

Wie nieuwsgierig is, is welkom in stand nr. 23.5. Meer informatie is te vinden op de website: www.bushbrothers.nl - by Lansbergen Orchids


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven