Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dolc’Amore heeft een nieuwe uitstraling

De brand Dolc’Amore van Pligt Professionals heeft een nieuwe uitstraling. Tijdens de Trade Fair Aalsmeer (9, 10 en 11 november) wordt de volledige productrange voor het eerst gepresenteerd.

De gedachte achter de nieuwe uitstraling komt vanuit een sterk groeiende consumentenbehoefte waarbij het goede gevoel van het geven en ontvangen centraal staat, in plaats van alleen de waarde van het product zelf. “Het geven van een prachtig cadeau geeft beiden een hartverwarmend gevoel. De verpakking en de merkboodschap ‘to love and be love in return’ weerspiegelen dit gevoel”, vertelt Gert Pligt, directeur van Pligt Professionals. 

Met een gouden randje
Om het geefmoment extra te stimuleren heeft de verpakking een make-over gekregen. Zo is het gehele assortiment van Dolc’Amore gehuld in een stijlvolle gift verpakking. Elke variëteit heeft zijn eigen aardse kleur en is afgewerkt met een cadeaulint. Zo is elke plant een waar feest om te krijgen én om te geven; een amoureus geschenk met een gouden randje.

Onweerstaanbaar plantenschap
Het assortiment van Dolc’Amore omvat een ruim aanbod aan producten en collecties om de consument het gehele jaar te verleiden - van rozenrijkdom en begonia bloemenbom tot aan de beauty van het najaar; Princettia. Al deze juweeltjes zijn bovengemiddeld gevuld en beschikbaar in grote volumes. Dit alles zorgt voor een onweerstaanbaar plantenschap.

Pligt Professionals
E: info@PligtProfessionals.nl 
www.pligtprofessionals.nl

Publicatiedatum: