Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Middenweg Flowers presenteert nieuwe huisstijl

Murat en Can Kaya kweken al sinds 2001 irissen. Dit doen ze zowel vanuit de kas als vanaf het land. Middenweg Flowers is een van de weinige telers die de Iris jaarrond aanbiedt en het bedrijf heeft hoge ambities. De waardering voor de iris moet significant omhoog, zo vinden ze, en daarom is er nu een nieuw logo en een geheel vernieuwde huisstijl.

Deze uitstraling moet het imago van de iris gaan onderstrepen. “Het was voor ons hoog tijd om onze uitstraling aan te pakken. We merken dat er in de markt vaak niet de juiste erkenning gegeven wordt aan de iris. Terwijl de bloem met recht een kwaliteitsbloem te noemen is, die allure geeft aan ieder boeket. Dit moest uiteraard ook in onze uitstraling terugkomen,” geeft Can Kaya aan. Vanaf vandaag is de nieuwe uitstraling te bewonderen op de vernieuwde website https://www.middenwegflowers.nl/.

Uitbreiding irisareaal in Spanje
Het jaarrond aanbieden van meer soorten is een belangrijke volgende stap in het verbeteren van het imago van de bloem. Normaliter waren er in de wintertijd slechts een aantal soorten beschikbaar; de soorten die in de kas in Poeldijk gekweekt werden. Onlangs werden echter de eerste bollen gepoot in een nieuw stuk land in Spanje. Hiermee is Middenweg Flowers in staat om jaarrond 17 verschillende soorten te leveren. Bovendien bewerkstelligt het een grote groei qua aantallen. Waar in het begin van het bedrijf 300.000 irissen per jaar geleverd werden, worden er nu 11 miljoen irissen geleverd. Deze significante groei maakt van Middenweg Flowers een belangrijke speler in de afzetmarkt.

Duurzame klantrelaties geven vertrouwen
Een van de redenen dat het bedrijf in staat is zichzelf op deze manier te ontwikkelen is de inzet op duurzame relaties met klanten. Open communicatie en betrouwbaarheid zijn daarbij belangrijke aspecten. Door dit in de dagelijkse bedrijfsvoering continu aandacht te geven, worden zij gezien als dé kwaliteitsleverancier van Irissen. “Irissen kwekerij Midenweg Flowers is gewoon de beste iriskweker van Nederland; goede kwaliteit en een groot assortiment, daarnaast een superfijn bedrijf om zaken mee te doen.” Aldus Koos van Wijk van Enigma Flowers.

Samenwerking internationale bloemisten geven iris allure
Om echt de schoonheid en luxe van de iris zichtbaar te maken werkt Middenweg Flowers graag samen met Internationale bloemisten. Door de irissen te verwerken in eigentijdse creaties worden de eindeloze mogelijkheden van de bloem zichtbaar. Het goede vaasleven is hierbij uiteraard ook zeer belangrijk. Al diverse malen wordt er samengewerkt met Robert Bartolen. Een goede match qua uitstraling met het vernieuwde Middenweg Flowers. Zelf zegt Robert over deze samenwerking: “Ik arrangeer bijzonder graag met de Irissen van Middenweg Flowers. Ik weet dat ze een betrouwbare partner voor mij zijn en ik kan altijd rekenen op de beste kwaliteit. Dat komt tot uiting in de creaties die ik mag maken.”

Decorum
Middenweg Flowers is aangesloten bij Decorum. Daar zijn ze trots op. "Voor Decorum zijn niet alleen de prachtige irissen van Middenweg een aanwinst, maar ook met de enthousiaste ondernemers achter het bedrijf zijn we erg gelukkig " aldus Ron Kloos, Algemeen Directeur Decorum Plants & Flowers BV.

Bezoek Middenweg op de TradeFair
Middenweg Flowers geeft de komende tijd op een feestelijke manier aandacht aan het introduceren van hun nieuwe huisstijl. Wil je de nieuwe uitstraling bewonderen en gelijk even bijpraten met Can of Murat? Bezoek dan standnummer 11.7 op de Trade Fair.

Publicatiedatum: