Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: kerstpakketten met biologische planten

Een setje biologische kamerplanten, of een Doosje Biodiversiteit: webshop Sprinklr probeert werkgevers te verleiden om als kerstpakket te kiezen voor biologische planten. Dat doet Sprinklr onder het motto 'de wereld heeft al genoeg spullen, maar nooit genoeg planten'.

"Er gaat enorm veel geld om in de jaarlijkse kerstpakketten, en dat geld willen we natuurlijk zoveel mogelijk naar bio laten vloeien", zegt Suzanne van Straaten, oprichter van Sprinklr. "Het is onze missie om biodiversiteit te versterken, en onze core business zijn biologische tuinplanten." En tuinplanten passen natuurlijk niet bij het kerstseizoen. 

Om toch tuinplanten cadeau te kunnen doen heeft Sprinklr het cadeaupakket Doosje Biodiversiteit. Daarin zit een zakje inheemse bloemenzaden en een cadeaubon van Sprinklr die in het voorjaar om te zetten is in biologische tuinplanten. Leuke extra's in het Doosje Biodiversiteit: een determinatieflyer voor bijen van de Bijenstichting, een een determinatieflyer van de Vlinderstichting.

Werkgevers die geen bon willen geven maar liever groen geven, kunnen ook kiezen voor een setje met biologische kamerplanten.

Klik hier voor meer informatie

Publicatiedatum: