Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sion start samenwerking met Bevo Farms in Canada

Onlangs is Sion Young Plants (Sion) een exclusieve samenwerking aangegaan met het in Canada gevestigde bedrijf Bevo Farms voor de opkweek van haar genetica. Sion is hierdoor in staat haar klanten naast Phalaenopsis stek in laboratoriumbekers, ook stekmateriaal in plug of halfwas met – of zonder- tak te leveren. De producten zijn op kleur én op ras te bestellen, vanuit het brede assortiment van Sion en van collega veredelaars. De korte lokale levertijd van 2 tot 4 dagen zorgt er bovenal voor dat er een strakke leveringsplanning kan worden gehanteerd, waarbij een jaarrond wekelijkse levering of juist een grote levering in piekperiodes voor de feestdagen mogelijk is.

"Dankzij onze samenwerking met Bevo Farms kunnen wij onze klanten in Canada en Noord-Amerika nog beter van dienst zijn", weet salesmanager Randy van Paassen (Sion). "Bevo Farms is een hypermodern opkweekbedrijf en kweekt op met genetica van Sion. Sion heeft de beschikking over een zeer breed assortiment, door eigen genetica en door samenwerking met collega veredelaars, onder de noemer “Breeders in the spotlight”. Daardoor zijn er voor iedere klant, passende rassen beschikbaar."

"Waar Bevo Farms zorgt voor optimale opkweek en logistiek, kunnen wij de klanten op onze beurt voorzien van teeltadvies, marktinformatie en de keuze van het assortiment. De afhandeling en levering verloopt rechtstreeks via Bevo Farms. Deze samenwerking zien wij als een zeer positieve stap om de Amerikaanse en Canadese consument te voorzien van de lokaal steeds populairder wordende orchidee."

Naar verwachting zal het eerste stekmateriaal in pluggentrays vanaf januari 2023 worden uitgeleverd, gevolgd door het halfwas met of zonder tak vanaf september 2023.

Voor meer informatie:
Sion
www.sion.eu

Publicatiedatum: