Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe generatie aan het roer bij AltaNova

Koos en Rien Hoogendoorn dragen kwekerij AltaNova formeel over aan de nieuwe generatie, te weten Harm en Reinier Hoogendoorn. 

Harm en Reinier draaien al een aantal jaar mee binnen de directie van de kwekerij en zijn beiden al sinds jonge jaren werkzaam binnen het bedrijf. Door de overname zijn broers Harm en Reinier samen verantwoordelijk voor de vestigingen van AltaNova in Zevenhuizen, Moerkapelle en Luttelgeest en voor de kwekerij in Portugal. De tweede locatie in Luttelgeest is in handen van Geert-Jan en Anton Hoogendoorn.

Met elkaar kweekt AltaNova jaarrond een breed assortiment aan seizoensbloeiers en vaste planten. Benieuwd welke producten dat precies zijn? Bezoek AltaNova dan tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair op 9-11 november in stand 28.2. 

Een stapje terug 
Nu de overdracht officieel voltooid is, betekent het niet dat Koos en Rien van het toneel verdwijnen. Rien zal als locatieverantwoordelijke blijven werken voor de kwekerij in Moerkapelle, waar Stephanotis wordt geteeld. Koos gaat een adviesfunctie vervullen en zal ook regelmatig op de Portugese kwekerij te vinden zijn. AltaNova is, ondanks de roerige tijden in de sierteeltsector, erg blij en trots op deze ontwikkeling.

Voor zowel het personeel, leveranciers én natuurlijk de klanten zal er door de overname niets veranderen.  

Voor meer informatie:
Alta Nova
www.altanova.eu

 

Publicatiedatum: