Sjaak van Schie viert opening cool store in Portugal

Op 21 oktober vond de opening plaats van de in 2021 gebouwde koelcel in Pegões, Portugal. In totaal waren meer dan tweehonderd gasten aanwezig, waaronder medewerkers, hun families en een aantal relaties uit Nederland en uit de omgeving.

Na het officiële moment van de opening was er ruimte voor rondleidingen. Vervolgens stonden een uitgebreide typisch Portugese lunch en borrel op de agenda. Tussendoor werden gasten vermaakt door een dj en komische clowns die muziek maakten.

Sjaak van Schie: “Ik ben erg blij dat we dit hebben kunnen vieren met zoveel mensen bij elkaar. We hebben lang toegeleefd naar dit moment. Inmiddels is de koelcel in gebruik genomen en daarmee werken we efficiënter. Nu we onze eigen koelcapaciteit hebben voor de tijdelijke opslag van stekken en planten, hoeven we deze niet (meer) extern te huren. Zo besparen we kosten en reduceren we het transport”.

De bouw heeft heeft zeven maanden geduurd, de oppervlakte van de koelcel bedraagt 9.600m2, waarvan 6.800m2 koelruimte. De overige ruimte wordt gebruikt voor de verwerking van producten als laden en lossen.

Voor meer informatie:
Sjaak van Schie BV
Schenkeldijk 8
2676 LD Maasdijk
+31 (0)174 520465
verkoop@sjaakvanschie.nl
www.sjaakvanschie.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven