Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Anthurium- en cymbidiumkwekers zetten samen in op promotie

Met de feestelijke decembermaand in aantocht hebben kwekers van anthurium en cymbidium snijbloemen de handen ineengeslagen om inspirerende arrangementen en boeketten te presenteren. Samen met arrangeur Jeanette Philippo zijn voorbeelden gecreëerd die variëren van een eenvoudige muurdecoratie tot een uitbundige bloemenwolk.

Jeannette: “Met hun exotische uitstraling zijn zowel Anthurium als Cymbidium echte blikvangers. Snijbloemen die staan voor elegantie, schoonheid en feestelijkheid en daarom goed te combineren zijn. Door de verscheidenheid aan kleuren, kun je mooie combinaties maken van bijvoorbeeld bruin, rood en goud maar ook van groen, paars en roze.”

Beide snijbloemen zijn lang houdbaar en dus extra aantrekkelijk voor bloemist en consument. Met weinig verzorging staan ze probleemloos 3 weken op de vaas. Daarnaast zijn de bloemen zeer geschikt in allerlei toepassingen vanwege de sterkte steel. “Anthurium en Cymbidium zijn goed te combineren met bijvoorbeeld siergrassen, eucalyptus en olijftakken. Maar de bloemen dienen ook als kunstobjecten. Door hun chique uitstraling zijn het populaire bloemen voor modeshows en fotoshoots,” aldus Jeannette.

Goede verzorging zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van de lange houdbaarheid van de bloemen. Na het openen van de verpakking wordt aangeraden om de onderste 5 centimeter van de steel schuin af te snijden en de bloemen op water te zetten in de winkel. Snijbloemenvoedsel is niet nodig. Makkelijk bij het maken van gemengde boeketten dus.

Middels een pr-campagne wordt de consument geïnspireerd om de bloemist te bezoeken en snij anthurium en snijcymbidium in huis te halen. De decemberdecoraties zijn te bewonderen in verschillende lifestyle magazines, zowel online als print.

Voor meer info zie website www.anthuriuminfo.com en www.cymbidium.info

Publicatiedatum: