Rick van der Burg en Jordy Zwinkels nieuwe eigenaars

Jong bloed stelt continuïteit 106-jarige potplantenkwekerij Kuivenhoven Poeldijk veilig

Een viertal jaar geleden zijn Rick van der Burg en Jordy Zwinkels actief geworden in het management bij Kuivenhoven Poeldijk. Vanuit Piet en Carolien Kuivenhoven groeide de wens om zorg te dragen voor continuïteit van de onderneming, aangezien zich geen familiaire opvolging aandiende. Piet: “Rick en Jordy zijn ambitieus, willen ondernemer worden en hebben in de afgelopen jaren een steile leercurve laten zien in het ondernemerschap, mede dankzij een positieve en enthousiaste bijdrage van het vaste personeel.”

Van links naar rechts; Rick van der Burg, Piet en Carolien Kuivenhoven en Jordy Zwinkels

Dit heeft ertoe geleid dat onlangs Rick van der Burg en Jordy Zwinkels zijn toegetreden als ondernemer en zij zich nu beiden eigenaar mogen noemen van Kuivenhoven Poeldijk.

De komende jaren zullen zij de taken van Piet en Carolien Kuivenhoven geleidelijk overnemen om zodoende op de langere termijn de continuïteit van de onderneming te waarborgen. Piet en Carolien zijn echter niet weg en zullen samen met de jonge garde een volgende impuls geven aan de onderneming.

Kuivenhoven Poeldijk is een potplantenkweker en in de markt o.a. bekend van de Campanula Addenda, Helleborus Gold Collection, Dipladenia, Senetti en diverse andere bloeiende seizoenspotplanten. De planten vinden primair hun weg naar de vakhandel en tuincentra. Het bedrijf vierde in 2016 haar honderdjarig bestaan.

Kuivenhoven Poeldijk dankt in het bijzonder Mathijs Breederveld en Robin Berendse van Yeald, die dit proces vakkundig hebben begeleid.

Voor meer informatie:
Kuivenhoven Poeldijk
De Zeeuwlaan 3
2685 LG Poeldijk
Tel.: +31 174 245 483
verkoop@kuivenhoven-poeldijk.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven