OK Plant introduceert Kolibri Bouquet

Het consumentenmerk van OK Plant, Kolibri Company, introduceert Kolibri Bouquet, een slim plantenarrangement met orchideeën als een goedgevuld boeket bloemen. Met langdurige sierwaarde en kwaliteitsborging door een inventieve inlay met watergeefsysteem.

Kolibri Bouquet is een volumineus plantenarrangement, waarmee de consument direct groen met impact in huis haalt. Voor de retailer is Kolibri Bouquet een succesverzekerde aanvulling op het groene lifestyle schap. Het plantenconcept wordt geleverd inclusief watergeeflont van WaterWick. Elke plant kan individueel uit het plantconcept gehaald worden en blijft in z’n eigen kweekgrondomgeving. Dit komt de houdbaarheid van met name de orchidee ten goede.

Kolibri Bouquet wordt geleverd inclusief rietenmand. Het plantenarrangement verleidt de shopper door een goedgevuld boeket orchideeën.

De Kolibri Bouquet is beschikbaar in verschillende varianten, vormen, maten en kleuren. Opvraagbaar bij de verkoopafdeling van OK Plant. Ook te zien tijdens Trade Fair Aalsmeer in stand 25.8.

Voor meer informatie:
OK Plant
Baakwoning 5
2671 LE Naaldwijk
www.okplant.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.