Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Een landschap in vuur en vlam als eerbetoon aan Anky’s Oldenburger Bonfire

Het was een speciaal moment voor veredelaar Guido Rouwette en zijn vrouw Petra: samen met Kim van Rijssen van Plantipp bezochten ze Anky van Grunsven in het Anky Education Center in Erp. Een bezoek waar Bonfire nogmaals centraal mocht staan.


Vlnr: Anky van Grunsven, Guido Rouwette, Petra en Kim van Rijssen 

Dit keer ging de aandacht niet alleen naar het Olympisch Goud winnende paard Bonfire, maar naar de door Guido ontwikkelde Hydrangea paniculata die dezelfde naam mag dragen. Guido doneerde ‘zijn’ Bonfire aan het Anky Education Center als eerbetoon aan een prachtig dier dat harten wereldwijd veroverde.

Alle ingrediënten om de ring als winnaar te verlaten
Net als de wereldberoemde Bonfire van Anky, heeft Hydrangea paniculata Bonfire ('GRHP12'PBR) alle ingrediënten om de ring als winnaar te verlaten. Sterke takken, stevige bloemen met opvallend grote bloemblaadjes, indrukwekkende bloeikracht en een opvallend donkerroze verkleuring. Deze spectaculaire Hydrangea paniculata zal zonder moeite presteren en de toon zetten in ieder type landschap. Net als dat Oldenburger Bonfire dit ooit voor Anky deed.

bron tekst & foto's: Plantipp

Publicatiedatum: