Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sjaak van Schie brengt kleine groene kamerplanten op de markt

Sjaak van Schie heeft voor het tweede jaar op rij kleine groene kamerplanten in het assortiment in het najaar, onder de noemer Little Green Friends. Little Green Friends zijn beschikbaar buiten het hortensiaseizoen. De groene kamerplanten staan in de kas op de locatie aan de Schenkeldijk.

Little Green Friends zijn onderdeel van het overkoepelende merk Our Friends. Het is een mix van acht à negen verschillende kamerplanten, in potmaat ø9,5 cm. Sjaak van Schie biedt de planten niet alleen aan in een mix, maar ook als losse planten.

Uniek aan dit concept is volgens de kweker dat klanten de plantjes kunnen kopen met een duurzame zeegras mand, in een potcover of zonder toegevoegde waarde. “Afgelopen seizoen verkochten we de meeste plantjes in een duurzame zeegras mand van Terima Kasih”, vertelt Mike van Schie – Verkoopleider bloeiend bij Sjaak van Schie. “Ook dit jaar is deze combinatie het populairst. We hebben nu ook een nieuw soort ingekocht om toe te voegen aan de mix. Een groot gedeelte van de kleine groene planten is inmiddels verkocht, maar hebben kopers nog interesse in deze groenmix? Dan horen we dit natuurlijk graag! Er zijn nog Little Green
Friends beschikbaar”, vult Van Schie aan.

Waarom groene planten?
“Sjaak van Schie blijft dé hortensiaspecialist. Echter, er is een gedeelte van de kas leeg aan de Schenkeldijk in het najaar, omdat de hortensia een seizoensproduct is. Daarom is er ruimte voor een ander product wat niet in het vaarwater zit van de hortensia’s. Daarnaast is het belangrijk dat we efficiënt omgaan met de middelen die we hebben en contact blijven houden met onze klanten, ook buiten het hortensiaseizoen. Bovendien houden we ervaring in huis die we straks weer hard nodig hebben voor de hortensia’s die we gaan produceren.”, legt Roel van Schie uit – Algemeen directeur bij Sjaak van Schie.

Voor meer informatie:
Sjaak van Schie B.V.
Schenkeldijk 8
2676 LD Maasdijk
+31 (0)6 10 67 87 85 
info@sjaakvanschie.nl 
www.sjaakvanschie.nl

Publicatiedatum: