Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Telers vragen steeds vaker om mix van sporenelementen op maat"

Elke glastuinbouwer werkt met spoorelementen, en heeft hier zelf, of op advies van de voorlichter, een strategie in. MyHaifa Micro Mix maakt het mogelijk om een eigen mix van sporenelementen samen te stellen. Ieder gewas en teeltstrategie is immers anders.

Marco Molenaar, Commercial Agronomist & Product Manager bij Haifa, ziet een toenemende behoefte bij telers om een op maat samengestelde mix van sporenelementen in te willen zetten.  Naast de standaard sporenelementen (IJzerchelaat, Borax, Mangaan,-Zink,-Kopersulfaat en Natriummolybdate) zijn andere ook mogelijk. Marco: "We voeren de laatste tijd veel gesprekken met telers over onderwerpen als opneembaarheid, natrium en plantweerbaarheid." 

Naast het gunstige effect op het gewas is de betrouwbaarheid ook hoog met het gebruik van MyHaifa Mico Mix, stelt Marco. "De juiste en gedoseerde spoorelementen zitten in de mestbak."

MyHaifa Micro Mix is beschikbaar in emmers van 5 kg of zakken van 25 kg. Met MYHaifa Micro Mix wordt het assortiment verder uitgebouwd. 

Voor meer informatie: 
Marco Molenaar
Haifa NWE
+31 6 23 310 205
www.haifa-group.com 
marco.molenaar@haifa-group.com    

Publicatiedatum: