Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jordi zorgt voor het interne transport in en om de kas

Vanaf zijn zestiende heeft Jordi (18) een bijbaan bij Bernhard Kwekerijen uit Luttelgeest waar verschillende soorten bloemen en planten worden geteeld. Sinds hij zijn opleiding Logistiek teamleider is gestart houdt hij zich vooral bezig met het klaarmaken van de orders. In de laatste Vlog uit de Kas van dit seizoen vertelt Jordi hoe het interne transport op het teeltbedrijf eruit ziet.
 

Afgelopen zomer lieten scholieren in ‘Vlog uit de Kas’ zien hoe leuk het is om in de glastuinbouw te werken tijdens de zomervakantie of in het weekend. Ze vertelden meer over hun werkzaamheden en waarom ze voor deze baan hebben gekozen. Met de vlogs wil Glastuinbouw Nederland jongeren laten zien hoe leuk en afwisselend het werk in en om de kas is. De vloggers motiveren en inspireren op deze manier leeftijdsgenoten voor het werken in de glastuinbouw.

De belevenissen van de vloggers zijn ook terug te kijken via vloguitdekas.nlYouTubeInstagramTwitterTikTok en Facebook!

Bron: Glastuinbouw Nederland

Publicatiedatum: