Cymbidium trapt seizoen af met driedelige tutorial

De Nederlandse Cymbidiumtelers werken samen aan promotie, waarbij eigentijdse boeketten met Cymbidium centraal staan. In samenwerking met de internationale toparrangeur Joseph Massie is een tutorial gemaakt van drie toepassingen met Cymbidium. De tutorial wordt verspreid via internationale bloemistenpodia. Daarnaast delen de kwekers de praktische inspiratie met hun klanten. Zo wordt de veelzijdigheid van Cymbidium zichtbaar bij een groot bloemistenpubliek.

Joseph Massie is een gevierd ontwerper, kunstenaar, auteur en docent. Hij is gevestigd aan de top van de Europese bloemenwereld. In een speciale online tutorial, kunnen collega-bloemisten genieten van unieke, ongeëvenaarde toegang tot Joseph's tips en technieken met één bijzondere bloem in de spotlight: de Cymbidium. Met haar lange, sterke stelen en talrijke exotische bloemhoofdjes die luxe en elegantie uitstralen, is de Cymbidium verrassend veelzijdig en geschikt voor meer commerciële toepassingen dan men zou denken. De tutorial is volledig gratis beschikbaar via www.cymbidium.info./tutorial.

Vervolg
In oktober volgt een nieuwe tutorial, met opnieuw drie toepassingen met Cymbidium. In deze reeks ligt  de focus op bloemwerk voor de event markt.  

Social media #cymbidiumlover
De bloemist wordt opgeroepen hun Cymbidiumcreaties te delen met de speciale hashtag: #cymbidiumlover. Hiermee onderscheidt de vakman zich in het huidige speelveld.

De promotiecampagne Cymbidium is het initiatief van alle snijcymbidiumtelers i.s.m. Royal FloraHolland en wordt uitgevoerd door Concept Factory. Zij zorgen samen voor promotie.

Voor meer informatie: 
Cymbidium
www.cymbidium.info 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven