Vernieuwd assortiment dahlia's op Holland Dahlia Event 2022

Het 6e Holland Dahlia Event vindt dit jaar plaats van woensdag 7 tot en met vrijdag 9 september. De bezoeklocaties, allemaal in de omgeving van Lisse, zijn Kasteel Keukenhof, CNB Showtuin/De Tulperij, FBT Showtuin/The Tulip Barn, Showtuin Henk van Eeuwijk en Fred. De Meulder Export B.V.

Bij Kasteel Keukenhof is deze zomer een vernieuwd dahlia-assortiment te zien in de tuin van het kasteel en in de ommuurde tuin van het Frederik’s Hof. Tijdens de dagen van het Holland Dahlia Event zijn dahlia-objecten te zien, die gemaakt worden door studenten van het Clusius College Alkmaar (afdeling Bloem & Design). Dit jaar is het thema van deze objecten ‘The Art of Dahlia’. 

De praalwagen ‘Als een vis in het water’ van corsogroep KAVB Hillegom-Haarlem is dit voorjaar door de jury uitgeroepen tot mooiste praalwagen van het Bloemencorso van de Bollenstreek. Deze dubbele praalwagen zal tijdens het Holland Dahlia Event opnieuw te bewonderen zijn. Nu volledig bedekt met dahlia’s. 

Aansluitend op het Holland Dahlia Event zal de Stichting Dahlia Mozaïeken zich van haar beste kant laten zien. Op zaterdag 10 en zondag 11 september 2022 zijn op vele locaties in de Bollenstreek dahliamozaïeken te bewonderen. Meer informatie volgt later.

Voor meer informatie:
www.hollanddahliaevent.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven