“Onze kwekerij kan terugkijken op een lange en rijke historie”

Boomkwekerij Out in Hazerswoude wordt gerund door Hendrik en Jan Out. De eerstgenoemde moet oom tegen Jan zeggen. De kwekerij is een echt familiebedrijf, waar na de toetreding van Hendrik alweer de derde generatie aan het roer staat. Naast Hendrik en Jan is ook de vrouw van Jan actief in het bedrijf, zij verzorgt de administratie binnen de kwekerij.

De kwekerij kent zijn oorsprong in 1934, toen de opa van Hendrik en vader van Jan zijn eerste ondernemersstappen als zelfstandig kweker in de regio Boskoop zette. Inmiddels heeft Boomkwekerij Out zich sterk gespecialiseerd in een breed assortiment van sierheesters, met name Buddleja, Syringa, Salix, Hebe Addenda, Hypericum Miracle.

“Onze kwekerij kan inderdaad terugkijken op een lange en rijke historie. We zijn in de gelukkige situatie dat we reeds lange tijd mogen produceren voor veel trouwe klanten. Deze duurzame klantrelaties maakt ons uniek en is alleen mogelijk als wij continu garant staan voor hoogwaardige planten en onze afspraken nakomen”, vertelt Hendrik trots.

Vitelia Agrocultuur ging op de koffie en maakte een mooie bedrijfsreportage. Deze vindt u hier.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven