Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wireless Value toont vernieuwd sensorplatform op GreenTech Amsterdam

Wireless Value, opgericht in 2003, is al jaren bekend in de tuinbouw onder de merknaam AgriSensys. Sinds 2019 wordt de draadloze meetoplossing van AgriSensys voor de tuinbouw verkocht onder het het merk Wireless Value.

"We hebben hard gewerkt aan een grote upgrade van ons bestaande draadloze platform en online gebruikersinterface. Nu zijn we klaar om de mogelijkheden die Wireless Value biedt aan telers wereldwijd te laten zien", zegt Bas Visser, directeur van het bedrijf.


Bas Visser

Wireless Value hanteert drie pijlers voor het meten van wat er gebeurt tijdens het groeiproces in de kas. Deze pijlers zijn klimaat, gewicht en bodem. Met nieuw ontwikkelde sensoren, slimme draadloze technologie en een verbeterd, gebruiksvriendelijk portaal, zijn de draadloze meetoplossingen van Wireless Value in staat om in elk stadium in de behoeften van de teler te voorzien, aldus Bas. "Door het nauwkeurig en betrouwbaar vastleggen van realtime data over de drie prestatiepijlers, kunnen telers betere inzichten krijgen in de kasprestaties en de productie verder optimaliseren."

Wireless Value staat tussen 14 en 16 juni op stand 01.752 op GreenTech Amsterdam.

Voor meer informatie: 
Bas Visser
Wireless Value B.V.
[email protected] 
www.wirelessvalue.nl

Publicatiedatum: