Infosessie over verwachte IMVO-wetgeving voor telers en handelaren in sierteelt

Online-sessie over nieuwe IMVO-wetgeving bedrijfsvoering

Dinsdag 7 juni vindt een nieuw webinar plaats over internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen in de sierteelt. Er is namelijk striktere wetgeving op komst.

Vanuit Brussel is wetgeving op komst die retailers verplicht om bij toeleveranciers na te gaan hoe zij invulling geven aan een duurzame bedrijfsvoering. In Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk is zulke wetgeving al van kracht. Bedrijven in Nederland krijgen er binnen enkele jaren mee te maken.

Afgelopen december hielden Royal FloraHolland, Vereniging Groothandelaren in Bloemisterijproducten, Tuinbranche Nederland en Glastuinbouw Nederland, die ook deze online bijeenkomst organiseren, reeds een online informatiesessie over dit thema.

Praktische online-vervolgsessie
Op dinsdag 7 juni is een praktische online-vervolgsessie. Hierbij wordt antwoord gegeven op deze vragen: hoe begin je als handelaar aan duurzame bedrijfsvoering en ketentransparantie? En wat kun je als kweker verwachten?

De online-sessie begint om 15.00 uur en duurt tot 16.30 uur. Klik hier voor het programma en hier voor aanmelden van uw deelname.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven