Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Havecon bouwt 2,3 ha kas voor Plainview Growers

Plainview Growers, gevestigd in Allamuchy, New Jersey, heeft een contract getekend met Havecon voor de bouw van een nieuwe kas van 23.200 m2. Deze zomer zal er gestart worden met de bouw, midden 2023 moet deze voltooid zijn.


John, Tom, Arie, Joe en Ben Van Vugt

Plainview Growers is een familiebedrijf geleid door Arie Van Vugt. In 1950 startte Arie's vader een plantenkwekerij, die hij in 1985 overnam en de naam Plainview Growers gaf. Over de jaren is de kwekerij, die nu geleid wordt door Arie en vier zoons, gegroeid en bestaat nu uit 93.000 m² productie verdeeld over drie locaties. Daarnaast wordt nog eens 19.500 m² aan productieruimte gehuurd.


Joe van Vugt

De nieuwe uitbreiding is de grootste in de geschiedenis van het bedrijf. Plainview Growers teelt orchideeën, succulenten en perkplanten voor de noordoostelijke markt. Joe, Arie's oudste zoon, leidt de operationele zaken, Tom regelt de verkoop, Ben richt zich op de logistiek en John, de jongste zoon, is verantwoordelijk voor de financiën.


Joe en Arie

Voor meer informatie:
Havecon Horticultural Projects
info@havecon.com
www.havecon.com 

Publicatiedatum: