Groente- en fruitbewerkingsmachines, rollend materieel en inventaris van J.M. Levarht & Zonen B.V. in online veiling

Wegens faillissement wordt de complete inboedel van J.M. Levarht & Zonen B.V. uit De Kwakel geveild via het online platform van Troostwijk Auctions. Alle machines, apparatuur, heftrucks, vrachtwagens, koelopleggers, personenauto’s, computers en kantoormeubelen van het bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwerken van groente en fruit komen onder de digitale hamer. De veiling is op dit moment geopend voor biedingen. Op donderdag 12 mei 2022 sluit de veiling om 10:00 uur.

In 1933 start Jan Levarht net buiten Amsterdam met het verkopen van zijn eigen geteelde groenten vanuit zijn bakfiets. Omdat de zaken zo goed gaan richt hij een aantal jaar later een groothandel op. Hij heeft als doel de hele wereld te voorzien van de beste groente- en fruitsoorten. Het bedrijf dat Jan in zijn eentje begon, groeit uit tot het familiebedrijf J.M. Levarht & Zonen B.V. en wordt één van de grote internationale spelers op groente- en fruitgebied. 

Verpakkingsmachines, het complete wagenpark en meer
Begin 2022 is J.M. Levarht & Zonen B.V. uit de Kwakel failliet verklaard. Alle machines, apparatuur, rollend materieel, computers en kantoormeubelen van het bedrijf worden nu in opdracht van de curator (de heer mr. M.R. van Zanten en mevrouw mr. M.N. De Groot van CMS advocaten te Amsterdam) online aangeboden via Veilinghuis Troostwijk in Amsterdam.

Onder meer diverse zakkenvorm-, vul- en sealmachines, uitprijsmachines, verpakkingsmachines, checkweight en labelers, een weeglijn, een folie- en sealmachine, transportbanden, een pallettiseerinstallatie, het kantoormeubilair, ICT-apparatuur, elektrische palletwagens, heftrucks, stapelaars, reachtrucks, vrachtwagens, koelopleggers, personenwagens, verpakkingsmateriaal en voorraden worden geveild. Klik hier om alle kavels te bekijken.

Over de veiling
De online veiling van de voedselverwerkingsmachines en de inventaris van J.M. Levarht & Zonen B.V. uit De Kwakel sluit op donderdag 12 mei 2022 om 10.00 uur. 

Wil je de kavels bekijken voor je een bod uitbrengt? Dat kan tijdens de kijkdag op dinsdag 10 mei 2022 van 10:00 uur tot 16:00 uur. Locatie: Mijnsherenweg 12, 1424 CB in De Kwakel.

Klik hier voor alle details over deze veiling.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven