In twee weken 25% vloeroppervlakte verkocht

Vliegende start vakbeurs Plantarium|Groen-Direkt

Twee weken na opening van de inschrijving voor exposanten voor de vakbeurs Plantarium|Groen-Direkt is een kwart van de beschikbare vloeroppervlakte al verkocht. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende deelnameconcepten: Basic, Comfort of Premium. Vooral voor het concept Comfort is de belangstelling groot.

Pieter Heemskerk is verantwoordelijk voor de sales en heeft veel contact met potentiële deelnemers. Tijdens de Lentedagen van Groen-Direkt waren de verschillende opties opgebouwd om deelnemers een indruk te geven van de mogelijkheden. “Ik heb daar veel bedrijven gesproken en iedereen is enthousiast over de opties. De Basic voorziet in de behoefte van bedrijven om hun planten op cc-karren te presenteren. Een Comfortstand is een wat meer aangeklede stand die ook voor niet-groene deelnemers interessant is. Het mooie van een Comfort stand vind ik dat deze tegen beperkte kosten custom made kan worden gemaakt en dat je deze stand meerdere keren kunt gebruiken. Maar ook de Premium optie, waarbij gebruikt wordt gemaakt van vrije standbouw, sluit aan bij de behoefte van bedrijven”, aldus Pieter.

Klik hier om u in te schrijven voor de beurs (tot en met 15 mei 2022 profiteren standhouders van een vroegboekkorting op de vierkante meter prijs).


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven