Altanova start voorjaarsseizoen met primeur

Naast de klassiekers in het assortiment, introduceert AltaNova bij de start van dit voorjaarsseizoen een aantal nieuwe producten, zeer vroeg beschikbaar op de Nederlandse markt.

Seizoen vervroegen
AltaNova heeft, naast haar vier locaties in Nederland, een vijfde kwekerij in Portugal. Het gunstige klimaat aldaar zorgt ervoor dat het familiebedrijf steeds meer in staat is het seizoen van een aantal producten te vervroegen. Zo kan AltaNova Veronica en Buddleja, een aantal weken eerder dan de markt gewend is, bloeiend uitleveren. Veronica is in april al volop beschikbaar en de Buddleja halverwege mei.

Nieuw in het assortiment
Aankomende weken komen de meeste producten bij AltaNova weer beschikbaar; zo kunnen klanten bij de kwekerij terecht voor de Bougainvillea, Mandevilla, Passiflora, Thunbergia, Kniphofia en Salvia. Nieuwkomers in deze periode zijn Lewisia en Veronica. Lewisia is een rotsplantje met lieflijke bloemetjes en een leerachtig blad. Lewisia is in diverse kleuren tot en met eind juni verkrijgbaar. Veronica is een ideale borderplant en echte bijenlokker. AltaNova kan Veronica bloeiend en in goede kwaliteit vanaf week 14 aanbieden.

Voor meer informatie:
Alta Nova
www.altanova.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven