Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Naturalbeer en Interplant Roses presenteren Rose Beer

Tholen - Naturalbeer heeft een nieuw 'bloemig bier' in het assortiment: Rose Beer. Naast het orchideeƫnbier, chrysantenbier en tulpenbier mocht 'rozenbier' eigenlijk niet ontbreken, zo vonden initiatiefnemers Niels en Jop Hendriks. Interplant Roses had er wel oren naar en halverwege april komt de eerste badge in de verkoop.

"We waren al langere tijd op zoek naar een kweker of veredelaar in de rozen", vertelt Niels. "Interplant Roses stond open voor het idee en wilde, ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan, bovendien graag iets bijzonders doen. Het ontwikkelen en lanceren van een bloemige rozen IPA was voor hen een leuke optie."

In februari hebben de jongens zelf een eerste editie van het speciaalbier met de rozen van Interplant Roses gebrouwen. "De volledige batch en het merk Rose Beer hebben we dus volledig in eigen hand. Een deel van deze eerste batch heeft Interplant gereserveerd als relatiegeschenk, het overige zal bij ons in de webshop beschikbaar zijn."


Klik hier voor de vergroting

We spraken Jop en Niels Hendriks een jaar of wat geleden bij de introductie van het Orchid Beer. "De verkoop van onze bieren loopt uitstekend", besluit Niels. "Inmiddels produceren wij het bier voor Opti-flor zelf. Met deze nieuwe toevoeging aan ons assortiment zijn we hopelijk nog weer een stapje interessanter geworden voor zowel bedrijven als de consument."

Promo
16 April staan Niels en Jop de hele dag bij de Mitra in Wateringen en de Mitra in Monster. Het hele Westland kan die dag kennis maken met de bieren van Naturalbeer en gratis komen proeven!

Voor meer informatie:
Niels Hendriks  
Naturalbeer
info@naturalbeer.nl 
www.Naturalbeer.nl