VMP4ALL verandert naam in HortiNL

VMP4ALL heeft met ingang van 1 januari 2022 zijn naam veranderd in HortiNL. De naamswijziging gaat gepaard met de lancering van een nieuw logo.

Het directieteam van HortiNL bestaande uit Monique Nijland en Michael Lakerveld toont het nieuwe logo van HortiNL.

Mede-eigenaar en commercieel eindverantwoordelijke Monique Nijland over de naamswijziging: “Onze oude naam dekte niet langer de lading van onze dienstverlening. Onze digitale infrastructuur is gebaseerd op de allernieuwste, toekomstgerichte technieken, terwijl onze klanten de naam VMP4ALL juist associeerden met oude technieken. Daar komt bij dat onze infrastructuur volledig gericht is op digitaal faciliteren van het zaken doen tussen een kweker en een Nederlandse exporteur en dus niet alleen VMP-koppelingen. Voor ons alle reden om onze naam te wijzigen.”

Nieuwe naam past bij ontwikkeling en positionering
Het directieteam heeft voor HortiNL gekozen, omdat deze naam naadloos aansluit bij de ontwikkeling die het bedrijf het afgelopen jaar heeft doorgemaakt. HortiNL heeft het fundament gelegd om in samenwerking met een aantal stevige partners, de verdere digitalisering van de Nederlandse sierteeltsector in te zetten.

Over HortiNL
HortiNL biedt sierteeltbedrijven de digitale infrastructuur om te koppelen met alle standaardkoppelingen in de sierteelt zoals API, VMP en EDI. Het team achter HortiNL heeft jarenlange ervaring  in de hele sierteeltketen en snapt als geen ander dat het in de handel draait om het menselijk contact, realtime informatie en handelingssnelheid. Bedrijven die de HortiNL-infrastructuur gebruiken hoeven hun werkprocessen dan ook niet aan te passen: ze kunnen zaken blijven doen zoals ze gewend zijn; aanbod online opgeven of  in eigen systemen en klanten halen dit snel, realtime op, om hun  transacties te kunnen afhandelen. Daarnaast is HortiNL onafhankelijk en blijft de data  gegarandeerd eigendom van de klanten.

Meer informatie is te vinden op: www.hortinl.com.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven