Duynplant en Duijn-Hove samen verder

Per 1 januari 2022 gaan Duynplant en Duijn-Hove samenwerken. Zoals de bedrijfsnamen al doen vermoeden, zijn de ondernemingen geen onbekenden van elkaar. De familiebedrijven herenigen zich om samen stevig te staan richting de toekomst en continuïteit te waarborgen.

De gezamenlijke geschiedenis van Duynplant en Duijn-Hove in de glastuinbouw stamt al uit 1953. Arie van Duijn begon toen met het telen van bloemkool, sla en tomaten aan de Tuinstraat in De Lier. Na verhuizing naar de Crezeelaan in De Lier namen zonen Martin en Ful het bedrijf in 1986 over van hun vader Arie. Vanaf 1992 stemden beide broers ermee in om apart van elkaar verder te gaan. Martin met Duynplant en Ful met Duijn-Hove. Inmiddels is bij Duijn-Hove alweer de derde generatie aan zet: Alex, Hugo en Guido van Duijn.

Samen sterk de toekomst tegemoet
In 2022 gaan de bedrijven intensief samenwerken. Met een gezamenlijke oorsprong hebben de twee bedrijven een sterke band. Het assortiment, de werkwijze en klantenkring sluiten goed op elkaar aan. Beide bedrijven stellen hoge eisen aan de kwaliteit van hun producten. “We importeren en kweken beiden een breed pakket aan groene planten en willen constant blijven innoveren met nieuwe producten. Door samen te werken kunnen we meer kennis uitwisselen,” vertelt Alex van Duijn-Hove. “Alex, Hugo en Guido zien de toekomst en de markt op dezelfde manier als Martin. Daardoor hebben we een goede klik en is samenwerken een goede en logische volgende stap. Samen kunnen we de verkoop professionaliseren en het assortiment uitbreiden,” aldus Martin van Duynplant.

Samen gaan beide bedrijven met veel vertrouwen 2022 in. "Wij zullen van beide bedrijven de sterkste kanten gaan benutten en gaan beide bedrijven stap voor stap samenbrengen."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.