Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Moestuintjes onder glas oplossing voor arbeidsprobleem

Violen hebben plaatsgemaakt voor moestuintjes onder glas bij Kwekerij Onderdijk in Dalfsen. In de kas is 1500 vierkante meter kas klaargemaakt voor moestuinders. Vechtdal TV kwam kijken.

Teler Roy Onderdijk, sinds 1 januari toegetreden tot het bedrijf, vertelt in de video dat het een beetje een geforceerde keuze was. Het bedrijf had het moeilijk om aan personeel te komen en besloot daarom het areaal in te zetten voor verhuur. Op die manier kwam er een antwoord op de vraag hoe ze hun terrein beter kunnen gebruiken 'zodat iedereen er profijt van heeft.'

Stilaan ontdekken steeds meer tuinders de mogelijkheden van het moestuinieren onder glas. In Almere, Houten, Horst en op meerdere plekken in Westland zijn tegenwoordig ook moestuinen onder glas te vinden bij professionele telers. Kwekerij Onderdijk leerde het concept van moestuinieren onder glas kennen bij de moestuincollega uit Almere.

Voor meer informatie:
Kwekerij Onderdijk
[email protected]
www.kwekerij-onderdijk.nl

Publicatiedatum: