ISO Group stelt Wilma Maas aan als HR Manager

ISO Group, leverancier van hightech industriële machines voor de bedekte tuinbouw, heeft per 1 december Wilma Maas (59) als HR Manager aangesteld.

Met haar ruime ervaring op HR-gebied gaat Maas zich bij ISO Group met name bezighouden met het in goede banen leiden van 'de robuuste groei van het bedrijf' en het zeker stellen van instroom, zo valt te lezen in een persbericht.

Wilma Maas, HR Manager ISO Group: “Ik kijk ernaar uit een bijdrage te gaan leveren aan ISO Group, een bedrijf dat al jarenlang zo’n sterke groei en ontwikkeling kent. Het enthousiasme dat ik tot dusver heb ervaren, maakt dat ik enorm veel zin heb in deze mooie uitdaging.”

Wim van der Meijden, directeur ISO Group: “ISO Group maakt een flinke groei door en focust op langetermijnrelaties, continue ontwikkeling van slim uitgedachte machines en het bieden van excellente service. Om dit mogelijk te maken, moet ook HR in de volle breedte professioneel worden ingericht en uitgebouwd. We zijn blij dat Wilma onze groei vanuit haar expertise op HR-gebied in goede banen gaat leiden.” 

Voor meer informatie:
ISO Group
Middelkampseweg 9
5311 PC Gameren
sales@iso-group.nl
www.iso-group.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven