Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zweedse machinebouwer neemt plant paper machines op in portfolio

De machines die voorheen onder de naam plant paper werden verkocht, zullen in de toekomst door het Zweedse BCC worden geleverd en verkocht als onderdeel van het door dat bedrijf ontwikkelde FiberCell Concept, een paperbased groeimedium. 

BCC levert machinale vermeerderingssystemen voor de bosbouwsector over de hele wereld en is ook actief in de wereld van machines voor zaadschoning. Het bedrijf heeft onlangs een nieuw paperpot ontwikkeld, FiberCell. Het FiberCell-systeem is ontwikkeld voor alle soorten opkweek, niet alleen voor de bosbouw maar ook voor andere sectoren. Zoals bijvoorbeeld de sierteelt, snijbloemen en zachtfruit. Een groot aantal producten is al beschikbaar en nieuwe projecten zitten inmiddels in de pijplijn. Het bedrijf werkt nauw samen met kwekers, onderzoekers en leveranciers om papiervariëteiten te kunnen ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van hun kwekers.

Door de productie van de halfautomatische en de volautomatische machines over te nemen, wil BCC de toekomst van deze technologie verzekeren en de service, het onderhoud en de afhandeling van reserveonderdelen ontwikkelen voor alle bestaande eenheden die bij klanten over de hele wereld in bedrijf zijn. Daarnaast zal de onderneming de machines die voorheen onder de naam plant paper werden verkocht, nu zelf gaan produceren.  

Voor meer informatie:
BCC AB
Profilgatan 15, 261 35
Landskrona, Zweden
bcc@bccab.com 
www.bccfibercell.com 

Publicatiedatum: