Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Yuverta presenteert Topopleiding Online Marketing en E-commerce

"E-commerce is geen trend, maar een kanaal waar je als organisatie niet meer omheen kan"

E-commerce heeft de afgelopen jaren een enorme opmars gemaakt, ook in de groene sector. Kennis op dit gebied blijft echter wat achter, en dat is, zo zien de initiatiefnemers van de Topopleiding Online Marketing en E-commerce van Yuverta, zonde. Online in al zijn verschijningsvormen is booming, iets dat in de afgelopen tijd juist nog extra zichtbaar geworden is. Bovendien blijkt de vraag en waardering voor bloemen en planten haast onuitputtelijk, en het is daarom dat juist ook onze branche baat zou kunnen hebben bij wat bijscholing.

Bob van Vooren is docent aan Yuverta en houdt zich al bijna twee decennia bezig met alles wat met e-commerce te maken heeft. "Mensen en bedrijven kopen steeds makkelijker en meer online. De groei van e-commerce is de afgelopen jaren al bijzonder groot geweest en corona heeft de groei van online verkoop nog een extra spurt gegeven. E-commerce is geen trend maar een kanaal waar je als organisatie niet meer omheen kan."

Het is dan ook daarom dat de Yuverta, een fusie van Wellantcollege, Citaverde en Helicon, een uitgebreid cursusaanbod op het vlak van online aanbiedt. O.a. knappen koppen van Fleurop, Intratuin en een reeks succesvolle start-ups uit onze branche zaten reeds bij Bob en collega's in de schoolbanken en deden en doen daar nu hun voordeel mee.

De opleiding is in zijn geheel of in modules te volgen, cursussen worden gegeven in de avonduren en zijn deels fysiek, deels online te volgen. De eerste bijeenkomst, met als onderwerp E-mail marketing, vindt plaats op 18 januari a.s.

Vragenuurtje & inschrijven
Volgende week dinsdag wordt van 19 tot 20 een vragenuurtje georganiseerd (online middels TEAMS). Meer informatie over de Topopleiding Online Marketing en E-commerce en de mogelijkheid u in te schrijven vindt u hier.