Trade Fair viert pracht van een bloemenjaar

Tholen - Je mag het natuurlijk niet zeggen, maar als het aan het leeuwendeel van de Nederlandse bloemen- en plantenhandel ligt mag die corona nog wel even aanhouden. Er zijn natuurlijk zorgen, zelden waren logistieke ketens zo verstoord en prijzen van gas en ongeveer alle andere grondstoffen zo hard gestegen als nu. Maar zolang de consument het groen ziet staan en er de portemonnee voor trekt, is weinig te gek.


Dick Kooij, W.P. van den Berg, Seth Kartens en Lisa van den Berg van Gerbera United; Cock Batist, Rob Vermeulen en Jeroen Beuker van Mertens; Richard van der Zalm en Stefan Groenewegen van De Groene Tint ; en Wim Wooning en Harry Wubbe van Funny Santini

Klik hier voor onze fotoreportage van de Trade Fair

In elk geval zat de stemming er goed in, op de Trade Fair in Aalsmeer en óók op de IFTF in het naburige Vijfhuizen. Op die eerste was het een editie die in aantallen vergelijkbaar was met die van afgelopen jaren. 600 à 700 standhouders, duizenden bezoekers en, ook opvallend, veel bezoek uit naburige landen en Oost-Europa. Opvallend en een beetje raadselachtig was een lage opkomst vanuit het VK; het wegblijven van bezoekers uit verre continenten zat echter in de verwachting. Dat was dan weer in het bijzonder merkbaar op de IFTF, die het nu eenmaal in belangrijke mate moet hebben van de Afrikanen, Amerikanen en Aziaten.

Een fotoreportage van de IFTF vindt u hier.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven