Nieuw chrysantenras gepresenteerd aan publiek tijdens Trade Fair Aalsmeer

Woensdagochtend is tijdens de Trade Fair Aalsmeer het nieuwe chrysantenras AAA Florabell aan het publiek gepresenteerd. AAA Florabell is een witte Santini, ontwikkeld door Dekker Chrysanten en zal in week 45 door kwekerij Funny Santini op de markt worden gebracht.

Vlak na de officiële start van de Trade Fair Aalsmeer vond een feestelijke gebeurtenis plaats voor de stand van santinikweker Harry Wubben. In het bijzijn van een kleine selectie genodigden werd daar AAA Florabell aan het grotere publiek gepresenteerd.

AAA Florabell is een nieuwe chrysant binnen het Santinisegment en onderscheidt zich volgens Marten Wouda van Dekker Chrsyanten op kleur, volume, ronde bloemlinten en transporteerbaarheid. "De kleur is, zoals de slogan “bright white” al verklapt, stralend wit. Dankzij het fris groene hart springt deze witte kleur er nog eens extra uit."

Kwekerij Funny Santini zal starten met een wekelijks aanbod van 52.000 takken, die op de veilingen van Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg zullen worden aangeboden.

Voor meer informatie: 
Dekker Chrysanten
www.dekkerchrysanten.com

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven