Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Royal Van Zanten presenteert Tros- en Santini herfstcollectie

Royal Van Zanten presenteert haar herfstcollectie van tros -en santinichrysanten. De collectie bestaat uit een vijftal rassen, die elk bekend staan om hun houdbaarheid en kwaliteit.

Herfsttinten
Veredelaar Royal Van Zanten heeft een collectie samengesteld met Troschrysanten en Santini, speciaal voor de herfstperiode. Rode, oranje en geelachtige tinten voeren hierin de boventoon. De collectie bestaat uit Haydar Yellow en Haydar, allebei een bi-colour variƫteit, de brandweer-rode Bontempi en de rassen Melissa en Melissa Red. "De laatste rassen zijn te herkennen aan hun volle rode en oranje bloem, met een groen hart."

Vaasleven en houdbaarheid
Wat de rassen allemaal met elkaar gemeen hebben is het lange vaasleven en hun sterke houdbaarheid tijdens het transport en daarna, zegt de veredelaar. "Zo kan de consument, met de juiste verzorging, wel twee weken van zijn Chrysanten genieten. De rassen kenmerken zich verder aan hun kleurvastheid. Haydar, Haydar Yellow, Bontempi, Melissa en Melissa Red doen het uitstekend in een mono-bos, maar zijn natuurlijk ook prachtig als boeketvulling."

Voor meer informatie:
Royal Van Zanten

www.royalvanzanten.com

Publicatiedatum: