Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cyclamen Open Dagen 2021 bij Schoneveld Breeding geopend

De beste en mooiste cyclamen zijn weer te bewonderen op de Cyclamen Open Dagen 2021 bij Schoneveld Breeding. De entree van PlantXperience is een zee van kleuren met Cyclamen in alle soorten en maten. Het hele assortiment staat momenteel prachtig in bloei. Komende weken zijn bezoekers vanuit de hele wereld welkom om een kijkje te nemen in de kassen.

Leopardo
O.a. de Super Serie Leopardo staan dit jaar weer volop in de schijnwerpers. Deze grootbloemige, hittetolerante Cyclaam is na jaren van testen in onder meer Israël en Italië als ware krachtpatser uit de bus gekomen. De Leopardo is vanaf dit seizoen in zeven kleuren beschikbaar. Je kunt nu jaarrond, waar ook ter wereld, voor elk klimaat een Cyclaam van Schoneveld Breeding krijgen.

Inspiratie
Naast concrete producten in de kassen, pakt men dit jaar uit op het gebied van inspiratie. Door verschillende kleuren te combineren en leuke decoratieve items en andere planten erbij te pakken, kun je een mooie sfeer neerzetten.

Breng een bezoek
Gelieve voor bezoek een afspraak te maken met één van de area managers of teeltondersteuners.

Voor meer informatie:
Schoneveld Breeding
www.schoneveld-breeding.com

Publicatiedatum: