Beekenkamp Plants organiseert 'Celebrate the Winter'

Vanaf 1 tot en met 19 november vindt ‘Celebrate the Winter’ plaats. In deze periode opent Beekenkamp Plants haar deuren op afspraak voor de vakhandel, die er op het gebied van kerststerren en cyclamen inspiratie kan komen opdoen.

Na de succesvolle edities van ‘Celebrate the Seasons’, organiseert Beekenkamp Plants nu ‘Celebrate the Winter’. Als gespecialiseerde veredelaar en jonge plantenkweker van zowel beworteld als onbeworteld Poinsettia stekmateriaal, laat Beekenkamp Plants tijdens deze dagen de Poinsettia’s zien die verkocht kunnen worden onder het Fairtrade-label. Om alvast in de Kerstsfeer te komen, zullen zowel de Cyclamen, Princettia ’s en de Poinsettia’s, ook wel bekend als de Beekenkamp Superstars, gepresenteerd worden in een winterse sfeer. Marketing initiatief “Stars for Europe” zal ook aanwezig zijn met promotiemateriaal voor de consument.

Tevens wordt er op 19 november de Landelijke Cyclamen Dag georganiseerd. Deze dag, speciaal opgezet voor aanvoerders van de veiling, gewasleden van GTNL en vertegenwoordigers van de Cyclamen veredelaars, zal ook worden gehouden op diezelfde locatie van Beekenkamp Plants. Dit wordt georganiseerd door Glastuinbouw Nederland.

‘Celebrate the Winter’ is gedurende week 44 t/m 46 alleen op afspraak te bezoeken in het Beekenkamp Inspiration Center. U kunt via deze link een afspraak maken.

Beekenkamp Plants
www.beekenkamp.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven