Transport en planning optimaal in kaart met één softwarepakket

Together2Grow is ruim 10 jaar geleden ontstaan toen BZ Alstroemeria en Van Veen Alstroemeria besloten samen verder te gaan. Eigenaren Bernard Zuidgeest en Fedor van Veen zijn van mening dat je samen veel meer kunt bereiken dan alleen en dat hebben ze bewezen. Deze Decorum kweker heeft maar liefst 8,8 hectare op 3 verschillende locaties en sinds 2016 ook productie uit Ethiopië.

9 Knots ging in gesprek met een van de directieleden van de Alstroemeria, Charmelia en Florinca kwekerij Robin van der Knaap over de geïmplementeerde software. Sinds april jl. heeft hij zijn kantoor en logistieke centrum op het veilingterrein van Royal Flora Holland in Naaldwijk. 

Robin van der Knaap van Together2Grow en Mohamed Zarraa van GreenMaster

Robin vertelt: “Door deze verhuizing zijn wij nog nauwer betrokken bij de logistieke processen. Alle vier de locaties leveren hier hun bloemen aan in volle karren en vervolgens worden deze verdeeld in de box van Together2Grow. Zo kunnen wij nog beter onze klanten en de klok bedienen.”

Sinds december 2020 maakt Together2Grow gebruik van GreenMaster. “Bij het benaderen van andere kwekercollega’s kwam GreenMaster naar voren. Wij kijken continu waar we de klanten beter kunnen bedienen, daarnaast onderzoeken we intern hoe we processen eenvoudiger kunnen maken. GreenMaster sloot hier heel goed op aan. Eén pakket in plaats van 4 losse (software)pakketten en ook nog een pakket wat in de cloud te bedienen is. Door ontwikkelingen van Together2Grow hebben we behoefte aan een compleet pakket, de ICT wereld in de bloemenhandel ontwikkelt hard door.”

Jaarlijks teelt Together2Grow zo’n 39 miljoen stelen die wereldwijd hun weg vinden naar retailers, groothandelaren en bloemisten gaan. De locatie in Ethiopië vult dit in het seizoen aan, hier telen zij diverse kleuren en kwaliteiten Alstroemeria’s.

“Wij maken sinds kort gebruik van de transportmodule binnen GreenMaster. We hebben nu één duidelijk overzicht over de transport en planning vanaf al onze locaties. Onze logistiek medewerker kan er mee lezen en schrijven. Het scheelt ons veel papier en pdf’s. Het zou super zijn als de medewerkers in Ethiopië in de toekomst ook gebruik gaan maken van onze GreenMaster applicatie.”

Voor meer informatie:
Together2Grow
De Poel 31
2685 LS Poeldijk
+31(0)6 43 00 92 84
sales@together2grow.nl
www.together2grow.nl

GreenMaster is een product van 9 Knots Solutions B.V.

9 Knots Solutions B.V.
Voorling 170
1424RS De Kwakel
+31(0)85 21 00 195
info@greenmaster.nl
www.greenmaster.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven