Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

United Selections en Könst Alstroemeria gaan samenwerken

Rozenveredelaar United Selections en veredelaar van alstroemeria en zantedeschia Könst Alstroemeria zijn een samenwerking gestart.

In de showkas in Kenia gaat United Selection alstroemeria variëteiten van Könst presenteren. Ook gaat het bedrijf assisteren in de distributie van planten aan kwekers in Afrika. Sales en andere commerciële activiteiten blijven in handen van het bedrijf uit Nieuwveen.


Planten in de kas in Nakuru, Kenya

Könst Alstroemeria, op zijn beurt, gaat in de nabije toekomst op diens faciliteiten in Colombia voor de klanten van United Selections in Latijns-Amerika ooghout produceren.


Kas van Könst Alstroemeria in Colombia, alwaar binnenkort budwood voor de rozen van United Selections geproduceerd zal worden.

Beide bedrijven blijven onafhankelijk van elkaar opereren en behouden hun eigen identiteit en focus. In de komende jaren zullen beide veredelaars echter wel vaker samen optrekken op beurzen, events en open dagen. Ook op R&D vlak zal er samen opgetrokken worden op diverse vlakken.

Dankzij de samenwerking hopen partijen hun marktpositie in de verschillende landen te kunnen verstreken, alsook klanten, die vaker diversifiëren, beter te kunnen bedienen.

Voor meer informatie:
United Selections
marketing@united-selections.com
www.united-selections.com

Könst Alstroemeria
konst@alstroemeria.com 
www.alstroemeria.com

Publicatiedatum: