Rusland: Een kijkje op FlowersExpo 2021 in Moskou

De FlowersExpo in Moskou, Rusland, is in volle gang. Hoewel het voor buitenlandse bezoekers misschien nog een uitdaging is om mee te doen, maakt het online format het voor het internationale publiek ook mogelijk om deel te nemen aan het evenement.

Online evenementen
Naast de producten die fysiek op de beurs te zien zijn, is er ook een online platform. Bovendien kan men de beurs live volgen, want tijdens de beursuren is er een live stream waarin alle evenementen en activiteiten elke dag worden uitgezonden door het 'FlowersExpo.LIVE TV'-kanaal. Klik hier om de live uitzending van vandaag te bekijken en zie de video hieronder voor de uitzending van gisteren:Daarnaast zijn er veel online discussies te volgen, want er zijn 50 online sessies om aan deel te nemen. Het online format geeft een overzicht van alle beschikbare sessies, waarmee u uw persoonlijke agenda kunt vullen. Van seminars tot masterclasses en presentaties, maar ook de nationale Russische Bloemistenbeker en de Russische Bloemistenprijzen, alles kan online worden gevolgd. Enkele van de onderwerpen die vandaag aan bod kwamen, waren "Hoe schaalt u uw bedrijf op en brengt u het naar een hoger niveau" en "Kenmerken van vegetatieve vermeerdering van sierplanten".


Online seminar "Hoe schaalt u uw bedrijf op en brengt u het naar het volgende niveau"


Kenmerken van vegetatieve vermeerdering van sierplanten

De fysieke show
De fysieke editie van het evenement vindt plaats tot en met donderdag 16 september. Bekijk deze foto's om een indruk te krijgen van de fysieke stands en evenementen van dit jaar tot nu toe.

Voor meer informatie:
FlowersExpo
www.flowers-expo.ru
Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven