Belangrijkste consumententrends uitgelicht tijdens webbinar Kickstart Trends

Op donderdag 16 september organiseert Concept Factory samen met 3House Productions voor de vierde keer het interactieve webinar Kickstart Trends. In deze sessie worden de vier belangrijke consumenten- en interieurtrends voor het seizoen Autumn | Winter 22-23 onthuld.

Na drie succesvolle edities van het interactieve webinar Kickstart Trends is de fysieke toolbox een onderscheidend én gewaardeerd instrument, blijkt uit navraag bij de deelnemers. “Trends zijn en blijven een essentieel onderdeel als je vooruit wilt met je business en aan wilt blijven sluiten bij de behoefte van de consument. Ook is het belangrijk om hier tijdig mee aan de slag te gaan. Net zoals de home & deco-industrie werken wij ruim een jaar vooruit,” vertelt Anouk Koreman, trendspecialist bij Concept Factory.

Trends praktisch vertaald naar bloemen en planten-toepassingen
Het webinar en de trend toolbox zijn een co-productie van 3House Productions, een gespecialiseerd trendbureau voor het blootleggen van de belangrijkste home & decotrends en Concept Factory, marketingspecialist in de tuinbouw. “Samen leggen we trends uit op een manier die aansluit bij elke ondernemer in tuinbouw”, weet Anouk: “Het webinar bevat praktische toepassingen voor bloemen en planten. De toolbox met 4 moodboards, 40 kleurenswatches, materiaalinspiratie en uitgebreide beschrijvingen van de trendthema’s helpt ondernemers ter voorbereiding van ontwikkeling van een productlijn, toegevoegde waarde, verpakking en decoratie-items, maar ook minder tastbare zaken zoals huisstijlontwikkeling, fotoshoot of een conceptgedachte voor een nieuwe dienst. Weten wat er speelt bij de consument, daar gaat het uiteindelijk om.”

Aanmelden
Alle deelnemers ontvangen voorafgaand aan het webinar de toolbox. Tijdens het interactieve webinar gaan de trendspecialisten dieper in op de thema’s, wordt er verteld hoe men zelf aan de slag kan met de inhoud van de toolbox en kunnen vragen worden gesteld. Gewoon heel praktisch dus.

Aanmelden kan via hier.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven