Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

DJ duo Lucas & Steve treedt op bij JK Rosa

Tholen - Een opvallende gebeurtenis gisteren in de kas van JK Rosa in Berkel en Rodenrijs. DJ duo Lucas & Steve was te gast op de kwekerij van Koen Meewisse en namen tussen de bloemen een show op, die later zal worden uitgezonden.


Koen Meewisse geflankeerd door Lucas (links) en Steve

Het idee voor de opnames kwam van Tom de Jong, Event Manager bij Spinnin' Records, met wie de jongens al langer zaken doen. Op zoek naar een typisch Hollandse setting moest hij denken aan een vriend, Koen, die er zijn kas graag voor openstelde.

Lucas en Steve is bij de wat jongere generaties bekend van een serie hits en optreden op festivals. De gemaakte opnames zullen later "live" worden uitgezonden op Tiktok en de kanalen van Spinnin' Records.

Of de rozen er harder van zijn gaan groeien is nog niet bekend. Dat zou overigens niet eens per se goed nieuws zijn, er is immers, zoals zomers gebruikelijk is, geen grote vraag naar rozen. Dat gezegd hebbende zijn de bewolkte en regenachtige omstandigheden van nu helemaal zo gek nog niet, en met dito omstandigheden in Kenia, zo weet Koen, wordt de witte Avalanche momenteel nog best redelijk betaald.

Meer informatie over Lucas & Steve vindt u hier.