Rosebud Oeganda Fairtrade gecertificeerd en trakteert medewerkers op nieuw matras

Tholen - Rosebud, de grootste rozenkwekerij van Oeganda, is wederom Fairtrade gecertificeerd. Een mooie opsteker, zo weet directeur Rajiv Ruparelia, voor de verkoop van de bloemen van zowel de kwekerij als van de bloemenindustrie in het land als geheel.

2000 matrassen
De certificering is uiteraard ook goed nieuws voor de medewerkers, omdat een x percentage van iedere Fairtrade verkochte bloem nu direct naar de personeelspot gaat. Bovendien kregen zij een bijzondere traktatie: speciaal ter viering van het behouden van het Fairtrade certificaat organiseerde de kweker een bijeenkomst en werden niet minder dan 2.000 matrassen onder de werknemers verdeeld.

Op jaarbasis worden 150 miljoen rozen geproduceerd, het productieareaal bedraagt zo'n 70 hectare. De overgrote meerderheid van de rozen is bestemd voor Nederlandse exporteurs, vertelt Ruud van der Gaast, die vanuit Nederland de marketing en verkoop van de bloemen verzorgt. "De kwekerij loopt goed, de kwaliteit is goed en de verkoop gaat hard. Voor de komende periode staan er daarom (wederom) nieuwe uitbreidingen op stapel."


Directeur Rajiv Ruparelia en mdewekers van de farm met 1 van de 2000 nieuwe matrassen

foto's: Rosebud

Voor meer informatie:
Rosebud
Ruud van der Gaast
Ruud@victoriaconsultancy.nl www.rosebudlimited.comĀ 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven