en breidt uit naar 75 miljoen Santini’s

Van Helvoort Company neemt kwekerij Fleurwijk over

Van Helvoort Company (VHC) neemt per 1 augustus de bedrijfsactiviteiten over van kwekerij Fleurwijk in Brakel. Door deze overname versterkt VHC zijn positie in de markt op het gebied van Santini.


Henk, Frans, Evert en Gert van Helvoort

De huidige productie van Fleurwijk - de soorten Chic, Myra en Memphis Pink - blijft VHC aanvoeren tot Russische Moederdag (28 november). Vanaf 28 november start VHC met de extra productie van het huidige Santini-assortiment.

Door de overname groeit de productie met 15 miljoen stelen naar 75 miljoen stelen per jaar en het areaal naar 15 hectare. “We zijn ontzettend blij en trots op deze uitbreiding”, aldus Evert van Helvoort. “Mede door samenwerkingen met onze afnemers is er steeds meer vraag naar een loket voor Santini. Met het nieuwe areaal kunnen wij deze loketfunctie blijven invullen. Door de positieve markt-ontwikkelingen hebben we er alle vertrouwen in.”

Van Helvoort Company (VHC) is gevestigd in Brakel. Gert, Evert, Henk en Frans van Helvoort hebben de leiding over het bedrijf. Samen met een enthousiast team zetten zij zich in om de beste kwaliteit Santini’s te leveren. Inspelen op veranderingen in de markt kenmerkt VHC. Het bedrijf heeft daarbij innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Voor meer informatie:
VHC
Molenkampsweg 15b
5306 VN Brakel
T: +31 (0)418 67 71 55
www.vanhelvoortcompany.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven