Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

't Begint erop te lijken bij Ammerlaan Sosef

Het begin van corona was tevens de aftrap van de werkzaamheden voor het nieuwe bedrijfspand van Ammerlaan-Sosef. Een spannend moment om het bedrijf letterlijk op de schop te nemen. Van extra teeltruimte, een nieuwe bedrijfsschuur, automatisering/robotiseren tot een nieuwe ruimte voor het personeel en de klant, alles wordt herzien en veranderd. 

De kasoppervlakte groeit met 25% en de bestaande kas wordt gemoderniseerd. In samenwerking met WPS is de interne logistiek naar een hoger plan getild. Daarnaast is men bezig met de verbouwing van een schuur naar een kantoorpand, zodat kantoor, kantine en ontvangstruimte ook weer van deze tijd is. Last but not least wordt het bedrijf in de tussentijd aangesloten op het aardwarmteproject Trias.

Uitdaging
De missie - Productkampioen zijn in de producten Celosia en Primula Touch Me "Amore" - betekent dat alle facetten moeten kunnen worden bediend en dat men daarnaast super flexibel moet zijn. Dit laatste geeft, nu de verbouwing voor een groot deel gereed is, naar eigen zeggen nogal wat conflicten. "Iedere verandering heeft tijd nodig en dat hebben wij natuurlijk niet. De standaardprocessen lopen steeds geolieder, maar het inplannen van de specialties geeft alsnog onrust. De wet 'groeien doet pijn' is zeker ook van toepassing op ons bedrijf."

Grand opening
In september hoopt de kweker eindelijk zover te zijn voor de grote opening. "Nu het uitzicht op samenzijn in groepsverband steeds dichterbij komt kunnen we niet wachten om ons nieuwe bedrijfspand te presenteren aan familie, vrienden, ketenpartners en vakgenoten!"
Daarover volgt snel meer informatie. 

Voor meer informatie:
Ammerlaan-Sosef
Sprongenloet 5a
2675 KV Honselersdijk
verkoop@ammerlaan-sosef.nl 
www.ammerlaan-sosef.nl

Publicatiedatum: