Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

PDI renoveert scherminstallaties op Naaldwijk-locatie OK Plant

In 2007 bracht Steven van PDI, destijds werkzaam voor een ander bedrijf in de tuinbouwsector, zijn eerste bezoek aan OK Plant. Pas in 2016, na zijn overstap naar PDI, kreeg hij de kans om als uitvoerder zijn eerste project bij OK Plant te leiden: de nieuwbouw in Naaldwijk. Dit project markeert het begin van een langdurige relatie.

In 2020 verkocht Steven zijn eerste renovatieproject voor een oude installatie bij OK Plant in Naaldwijk. Met de groei van OK Plant groeide ook de samenwerking met PDI. In 2021 werden omvangrijke renovaties uitgevoerd in de Maasdijk-locatie, waarbij alle installaties werden omgebouwd naar PDI-installaties.

Het vertrouwen dat OK Plant sinds 2016 heeft gesteld in de installaties van PDI heeft uiteindelijk geleid tot de grootste renovatie tot nu toe op de locatie 's-Gravenzande Nieuwlands Dijk 15 in 2022. Momenteel is PDI bezig met de renovatie en ombouw naar PDI-installaties op de Naaldwijk-locatie, waarbij de tuin uit 2007 een grondige upgrade krijgt.

Voor meer informatie:
Peter Dekker Installaties
Industriestraat 40
2671 CT Naaldwijk
www.pdinl.com


OK Plant
Baakwoning 5
2671 LE Naaldwijk
www.okplant.nl

Publicatiedatum: