Floritec presenteert nieuw logo en uitstraling

Veredelaar Floritec presenteert tijdens de bloeiproeven in week 24 een volledig nieuwe uitstraling én een nieuwe slogan: Customized Breeding.

Customized breeding
Eén van de direct zichtbare aanpassingen is dat de slogan is aangepast van "Breeding by Design" naar "Customized Breeding".  Marketing & communicatiespecialist Daphne Hoogeveen: "De oude slogan bleek voor meerdere uitleg vatbaar, zowel intern als extern. In de kern levert Floritec maatwerk: we veredelen in nauw overleg met onze klanten rassen op locatie, zodat ze specifiek aansluiten bij de klimaat- en teeltomstandigheden van de betreffende klant. Een service waarmee we ons onderscheiden én die erg gewaardeerd wordt door klanten. De slogan Customized Breeding sluit hier naadloos bij aan.”

Beeldmerk
De vingerafdruk als beeldmerk symboliseert de nauwe samenwerking met klanten en partners. Het staat voor maatwerk en korte lijnen. Voor het wereldwijd geluk brengen met mooie rassen chrysant, potaster en potcelosia.  En uiteraard voor innovatie en het DNA van Floritec.

Nieuwe website
Ook is er een compleet nieuwe website online. Het assortiment neemt hier een belangrijke plek in. Er is een uitgebreid filter met data rondom de rassen, zoals regio’s, kleuren, bloemgrootte en technische specificaties zoals groeikracht en reactietijd.  De website is op dit moment beschikbaar in het Engels en Nederlands. Binnenkort volgen vertalingen naar het Russisch en Spaans.

Bloeiproeven
De bloeiproeven én de nieuwe uitstraling zijn op afspraak te bezichtigen in Monster en Bleiswijk van dinsdag 15 juni t/m donderdag 17 juni van 08.30 – 17.00 uur.

Aanmelden kan via:
Martijn van Leeuwen: 06 - 15 52 47 21 (potplanten)
Harry Boers: 06 - 50 42 27 45 (snijbloemen)
Ruud Smit: 06 - 27 31 98 88 (international sales)


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven