Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

10 jaar Deep Purple gevierd met magie

Tholen - Tien jaar geleden startten Bert Kroeze van Royal van Zanten, Ton Zwinkels van WPK en Jeffrey Ammerlaan en Gertjan Sosef van Ammerlaan-Sosef Deep Purple. Het celosia-concept "staat als een huis" en om dit te vieren was het wederom tijd voor een ludieke actie - u herinnert zich ongetwijfeld nog de Valentijncampagne met gebarentaal en de paa(r)sactie. "Paars is de kleur van positiviteit, van creativiteit en vandaag - van magie!"


V.l.n.r. Gertjan Sosef (Ammerlaan-Sosef), Ton Swinkels (WPK), Victor Mids en Jeffrey Ammerlaan (Ammerlaan-Sosef)

In de studio van Victor Mids neemt presentator Gertjan de kijker mee in een wervelende show van een dubbele dubbelganger - Ton Zwinkels en Jeffrey Ammerlaan - van 'Hans Klok'. Wisseltrucs, zwevende objecten en een verdwijntruc, alle klassiekers komen aan bod. Vervolgens is de 'main act' aan Victor Mids.

NB. I.v.m. rechten - het geheim is de goochelaar heilig, wat dat betreft kan/wil Mids zich geen risico's veroorloven -  is de link naar de video niet openbaar. In onderstaande video is daarom alleen het optreden van de heren kwekers/acteurs te zien.

Voor meer informatie:
Ammerlaan-Sosef - www.ammerlaan-sosef.nl
WPK - www.wpk.nl
Royal Van Zanten - www.royalvanzanten.com
Celosia Deep Purple - www.purple-celosia.com/nl/ 

Publicatiedatum: