Goeie zin op Decorum Spring Fair

Tholen - De Decorum Spring Fair is een van de allereerste echte, niet-digitale beursjes, welke sinds de aanvang van de coronacrisis wordt gehouden. Gisteren en vandaag zijn de kwekers van bloeiende planten van Decorum verzameld bij bloembollenkwekerij HL Hogervorst in Noordwijk en presenteren zij het aanbod voor de komende (zomer)maanden. Klanten zijn genodigden, welke onder genot van een hapje en een drankje in tijdsvakken welkom zijn twee uurtjes te komen neuzen.

De sfeer was uitstekend: geen grote drukte uiteraard, maar gemoedelijk, een lekker zonnetje en vooral de verkoop, welke het afgelopen jaar weinig te wensen over heeft gelaten, staat garant voor goede zin. Een korte impressie.


Tom Grootscholte van Sion Orchids, bij Decorum een van de 4 orchideeen kwekers


Levy van der Bos van Richplant, die o.a. een nieuw assortiment caladium beschikbaar heeft.


Jordie Schreurs en Diederik van Dijk (het verkoopteam bestaat ook nog uit Yvet Bosma) van Bernhard Orchid, sinds begin dit jaar lid van Decorum.

Jasmijn van den Burg en Teun van Geest van Vreugdenhil, die behalve het nieuwe assortiment ook de nieuwe uitstraling kon presenteren. Links Fiona van den Berg van OZ Plant.

Thijmen Blom van Slijkerman Kalanchoe. Een recente introductie is de 'Debora', een kalanchoe zonder bloemen.


Jeffrey Ammerlaan van Ammerlaan-Sosef. De 'Vintage' is een opvallende verschijning binnen het assortiment: voor de een oogt hij misschien wat stoffig, voor de andere is het precies dat: vintage. Het is hoe dan ook geen groot product, maar klanten willen hem graag.


Anita Kap van Fa. Freek van der Velden. Binnenkort begint het EK en de kweker speelt daar met passende potcovers graag op in.

Michel van Kester van Van Schie potlelies

De gastheer van de Spring Fair, Gert-Jan Hogervorst. De kweker doet in bol-op-pot arrangementen, en net in deze weken, tussen de laatste leveringen en de eerste nieuwe bollen in, heeft hij mooi de ruimte de loods open te stellen.


Vincent ten Have van Ten Have Plant. De campanulakweker viert dit jaar haar 100-jarig bestaan.

De aanwezige Decorum kwekers zijn: Ammerlaan-Sosef, Bernhard Orchids, Duijn-Hove, Freek van der Velden, FlorXL, H.L. Hogervorst, Hofland Flowering Plants, J&P Ten Have, Junglestar, Lionplant, Orchios, Richplant, Sion, SlijkermanKalanchoƫ, Ten Have Plant, Van den Berg De Lier, Van der Voort Potplanten, Van Schie Potlelies en Vreugdenhil Bulbs & Plants.

Wilt u vanmiddag nog even komen kijken - allicht is nog een plekje in te boeken en neem contact op met een van de kwekers of Decorum-vertegenwoordigers.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven